Vrijwilligers gezocht Heerlen Online

Gevraagd
Helpen

Vind jij het ook belangrijk dat iedereen weet wat er in de buurt te doen is? Waar je elkaar kunt ontmoeten? Dat iedereen weet met welke activiteiten men kan meedoen? Help dan mee als vrijwilliger aan Heerlen Online.

Wat is Heerlen Online? 

Heerlen Online is een online platform waar iedereen op één plek hun buurt kan ontdekken, elkaar ontmoeten, kan meedoen aan activiteiten en elkaar kan helpen. Het platform is te vinden op www.heerlenonline.nl

 Wat houdt het in?

Je gaat aan de slag met het up-to-date houden van het platform, buurtbewoners/organisatie wegwijs maken op het platform, meedenken over ontwikkelingen omtrent gebruik van het platform en opzetten van nieuwsbrieven.

Het is dus zeer dynamisch en iedere keer weer anders. Het ene moment ben je buurtbewoners wegwijs aan het maken op het platform en het andere moment ben je met de andere vrijwilligers een nieuwsbrief voor Heerlen Online aan het opstellen.

Er zijn geen vaste werktijden deze kun je zelf inplannen en afstemmen met de andere vrijwilligers. Daarnaast is het mogelijk om af te stemmen welke taken je wilt oppakken binnen Heerlen Online.

 Je kunt een vrijwilligerscontract krijgen, wat onder andere inhoudt dat je reiskostenvergoeding krijgt en een jaarlijkse attentie.

 

Lijkt het jou leuk of heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan met Heerlen Online, neem dan contact op met de contactpersoon.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Nienke Jacobs
Contactpersoon

Neem contact op met Nienke:

-13