Brood & Spelen zoekt!

Gevraagd
Helpen
Brood & Spelen zoekt jou! Wij zijn voor verschillende scholen in Landgraaf op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen een leuke vergoeding tussen de middag de kinderen willen begeleiden tijdens de gezonde overblijf.

Brood & Spelen zoekt jou!

Wij zijn voor verschillende scholen in Landgraaf op zoek naar enthousiaste pauzemedewerkers die tegen een leuke vergoeding tussen de middag de kinderen willen begeleiden tijdens de gezonde overblijf.

Als pauzemedewerker verzorg je de opvang van de kinderen tijdens de pauze van de leerkrachten. Je houdt toezicht op het schoolplein, begeleidt sport, spel en culturele activiteiten en zorgt er samen met je team voor dat de kinderen een fijne overblijf hebben waarin veiligheid, kwaliteit en plezier vooropstaan.

Wat biedt Brood & Spelen:

·   Je ontvangt een leuke vergoeding per keer

·  Je werkt samen in een enthousiast team en hebt ieder jaar een gezellig teamuitje

·   Je mag deelnemen aan gratis trainingen (inclusief certificaat)

·   Je betaalt geen overblijfkosten voor je kind(eren) op een school waar wij de overblijf verzorgen

Wij zijn voor verschillende scholen in Parkstad op zoek naar enthousiaste medewerkers. Kijk voor meer info over Brood & Spelen en de vacatures op onze website www.broodspelen.nl en bij interesse en of vragen kunt u contact opnemen via werken@broodspelen.nl of 06- 38822156. 

Wie

Kinderen
Volwassenen