Zorgcentrum Ter Eyck

non-profit organisatie
Zorginstellingen

In de Heerlense wijk Heerlerheide ligt het modern zorgcentrum bestemd voor bewoners met intensieve lichamelijke verzorging en verpleging en voor mensen met dementie. De verpleeghuiszorg wordt kleinschalig aangeboden in kleine woongroepen met een gezamenlijke woonkamer met keuken.

Er zijn vier woongroepen met zes bewoners en één woongroep voor tien bewoners met een gezamenlijke woonkamers.

Het zorgcentrum heeft plek voor 118 bewoners. Daarnaast heeft Ter Eyck 28 seniorenwoningen waar mensen met zorg zelfstandig kunnen wonen.

Uniek in Ter Eyck is de afdeling Zonnehof voor mensen met complexe lichamelijke en psychische zorg. De bewoners van deze afdeling hebben vanwege hun zorgvraag veel hulp en ondersteuning nodig. Deze afdeling beschikt over 23 éénpersoonskamers en één tweepersoonskamer.

Vanwege de combinatie van bewoners met een minimale zorgvraag tot bewoners met intensieve zorg zorgt de locatie voor een levendige gemeenschap die elkaar waar nodig kan ondersteunen. Dat is de het gezellige en de saamhorigheid binnen deze grootse locatie.

Het zorgcentrum heeft een actieve rol in de wijk. De huisarts en fysiotherapeut huren een ruimte in het gebouw.

Op loopafstand ligt een groot winkelcentrum met diverse voorzieningen.

https://www.sevagram.nl/onze-locaties/ter-eyck

Ook is Ter Eyck doorlopend opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hierover vindt u meer informatie op het prikbord, of op onderstaande site over vrijwilligersvacatures bij Ter Eyck en andere Sevagram locaties.

https://werkenbijsevagram.nl/vrijwilligers/

Wie

Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Keekstraat 3
Heerlen

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Sterre Schepers
3