Familiespreekuur Mondriaan

non-profit organisatie
Coaching
Als je partner, familielid of vriend psychische problemen heeft en/of met een verslaving worstelt kun je met vragen zitten en zelf ook behoefte aan ondersteuning hebben.

Familie & naasten

Samen sta je sterker | Ondersteuning voor familie en naasten

Als je partner, familielid of vriend psychische problemen heeft en/of met een verslaving worstelt kun je met vragen zitten en zelf hulp ook behoefte aan ondersteuning hebben. Of je wilt graag je eigen verhaal kwijt. 

Persoonlijk gratis gesprek met onze familiecoach tijdens het Familiespreekuur

Bij Mondriaan kun je gratis terecht bij een van onze familiecoaches tijdens het familiespreekuur. In dit onafhankelijke spreekuur heb je één tot drie persoonlijke gesprekken met de familiecoach en staat de ondersteuning van jou als naaste of familielid centraal. Deze coach kan je ook wegwijs maken in het aanbod van cursussen, lotgenotencontact en belangenorganisaties.

Voor meer info over het familiespreekuur of een afspraak

Bel 088 506 65 22 mail naar het familiespreekuur

Goed om te weten

Het familiespreekuur is voor iedereen toegankelijk: je naaste hoeft niet in behandeling te zijn bij Mondriaan. De gesprekken zijn vertrouwelijk en staan los van de (eventuele) behandeling van het familielid. De gesprekken vinden op afspraak plaats op een locatie bij Mondriaan, in een buurtcentrum bij je in de omgeving of indien gewenst thuis. De patiënt zelf is niet aanwezig bij het gesprek in het familiespreekuur. We verstrekken geen patiëntinhoudelijke informatie. Het spreekuur heeft geen inzage in dossiers en voert geen gesprekken over de behandeling van patiënt zelf.

Cursussen voor familie, naasten en kinderen

Mondriaan biedt diverse cursussen voor familie en naasten. Ook voor kinderen die opgroeien bij een ouder met een psychisch of verslavingsprobleem. Klik hier voor het aanbod

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

John F. Kennedylaan 301
Heerlen

Contact

Familiespreekuur Mondriaan
Contactpersoon

Neem contact op met Familiespreekuur:

-3