Angst de baas 55+

non-profit organisatie
Bijeenkomsten

Wilt u weten hoe u met angstgevoelens om kunt gaan en deze een minder belemmerende rol in uw leven laten spelen? In de training ‘Angst de baas’, voor mensen van 55 jaar en ouder, leert u hoe u meer positieve gedachten weet te vormen.

De mate van angstig zijn heeft namelijk alles te maken met de manier waarop u denkt. In de cursus ‘Angst de Baas’ komt u meer te weten over uw angstgevoelens en hoe u daar invloed op kunt uitoefenen. Daarnaast biedt de cursus gelegenheid voor onderlinge erkenning en herkenning.

Deze cursus, bestaande uit 8 bijeenkomsten, start in het voor- en najaar en vindt plaats bij Mondriaan, John F. Kennedylaan 301 in Heerlen.

Kijk voor startdata op www.mondriaan.eu/activiteiten

De cursuskosten zijn € 30,-.

Een groep bestaat uit maximaal acht deelnemers. Voor aanvang van de cursus vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de trainer. Daarin bekijkt de trainer samen met u of u baat kunt hebben bij deze cursus.

Voor meer informatie, startdata en/of aanmelding kunt u contact opnemen met onze afdeling Preventie 088 506 72 00 of via preventie@mondriaan.eu

Wie

Volwassenen

Contact

Arthur Kleisterlee
Contactpersoon

Neem contact op met Arthur:

5